Obama en Clinton “doodleuk” op tweede plek…

Het is de realiteit dat je van Facebook geflikkerd kan worden voor een post van 3 juni jl. Op een moment dat steeds duidelijker wordt waar de “bezigheidstherapie” onderwezen wordt en waar de rake klappen gaan vallen.

Those who don’t know teach,

those who do know inspire…

Leiderschap in tijden van leugens. Je verzint het niet en toch is het blijkbaar een hot item. Muterende energie, meer is het niet. Van de echte Hillary Clinton staat vast dat ze dood is. Dat is geen geheim en dienen leiders in tijden van leugens met zekerheid vast te stellen voordat het vaandel tot smeulend luciferhoutje muteerd. Obama luste er wel pap van maar dan liever in de vorm van pizza’s en hotdogs. Een mercurian candidate. Geboren en opgevoed om een stukje mee te mogen doen op het wereld toneel.

Hoe kan iemand beweren dat Biden wordt vervangen door Obama of Clinton? Again, everything is energy, dus ook de oude garde van het “democrats tijdperk”/aka Deep State. BEIDE zijn er niet meer, of niet in staat de functie van een gammele presidents kandidaat over te nemen. Dat is geen geheim.
Wat er in Amerika gebeurdt is geen blueprint voor een scenario in Europa. In Amerika zijn er miljoenen wapens op straat, terwijl er in Europa andere middelen moeten worden aangewend om de macht omver te tippen. Dat kan niet met het “her opstellen” van puppets die allang met vissen zwemmen. Ik wens iedereen liefde en succes toe, maar geef je zwaard nooit weg.
Over de ontmaskering van alles wat met de pedo jacht te maken heeft zijn de registers duidelijk. We krijgen ze allemaal. Want ook de pedofilie en alles omtrend wordt overschaduwt door een bigger elephant in the room. Uh, under the room…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.