Het werk in de duisternis.

Werken met jou eigen schaduw is het loslaten van wie je zou moeten zijn, zodat je kunt worden wie je eigenlijk bent…

Nederland kent momenteel de strengste lockdown ter wereld. Het gaat niet meer om een griep of virus, het gaat over de vernietiging van mensen, de sociale structuur en de toekomst van onze kinderen. Daar zijn veel deskundigen het natuurlijk weer niet mee eens, maar er is een reden waarom zij, juist nu, de deskundigen zijn. En niet jij of ik. Namen ga ik niet noemen, dat is niet het doel. Mensen worden zwakker naarmate de tijd verstrijkt en dat is ook zo bedoeld, hele volksstammen zijn geen knip voor hun neus meer waard en de term zombie mag ook best genoemd worden. Begrijp me niet verkeerd, met zombie bedoel ik een onnadenkend zielloos wezen, wat op het meest rare of onzinnige commando de vreselijkste dingen met zichzelf kan uithalen en er niet voor schroomt dat ook een ander aan te doen. Het verschil zit hem ergens boven in, of boven om het beter uit te drukken. Alle mensen in Nederland manifesteren zich op een fysieke manier zodat ze zichtbaar zijn, van vlees en bloed, of in termen van de registers; gekleed in een ruimtepak. Jou verschijning, je lijf, haar, ogen en lippen, zijn de keuzes die je hebt gemaakt om er in dit leven zo uit te zien voordat je werd geboren. Iedereen manifesteert zich hierdoor en kan zo werk vinden, een sociaal leven hebben, een huis kopen, of een relatie aangaan; noem maar op. Een geest is maar een geest zou je denken maar dat klopt niet. De geest, jouw goddelijke verschijning, is wel degelijk doorslaggevend als het aankomt op hoe jij je leven leeft en wat er met je gebeurt terwijl je dit deel van je kosmische ontwikkeling beleeft of ontwikkeld. Jouw geest is al langer op reis en jouw lichaam slechts een deel van die reis. Ik heb er een tekening bij gemaakt waarvan het doel is dat je begrijpt wat er gaande is en hoeveel invloed je zelf hebt op wat er om je heen gebeurt.

Liefde, Geduld, Continuiteit, Nederigheid,, Creativiteit en Respect. Deze Universele energiepilaren horen bij ons allemaal. Met onze gedachten en akties kunnen we de kosmische balans van ons hogere bewustzijn (het kleine engeltje met twee vleugels) dusdanig beinvloeden of ons laten beinvloeden dat dit de uitkomst bepaald van de voltooing van ons leven.

Ik heb het al eerder gehad over de zes energie pilaren van het universum, daar begint en eindigt alles mee. Of je het nu wilt of niet, alles in ons universum is onderhevig aan deze pilaren. Het is dus aan jou deze, met je gedachten en acties, in balans te houden en indien nodig verder te ontwikkelen. Dat is niet makkelijk maar zeker te doen, het is de reden dat jij hebt gekozen er hier en nu te zijn. Twijfel daar niet meer aan. Ik kan het, dus jij kan het ook. 

Respect, liefde, nederigheid, continuïteit,creativiteit en geduld zorgen ervoor dat alles groeit en bloeit. Wat belangrijk is te weten is dat jij het poppetje in het midden bent, je zult er ongetwijfeld veel leuker uitzien, waar het om gaat is dat jij in het midden staat van deze enorm sterke krachten. Besef je dat mens zijn een grote verantwoording is. De verantwoordelijkheid die we hebben is  bij lange na niet bekend bij de meesten. We zijn afgeleid door invloeden van buitenaf die er constant voor zorgen dat we bezig zijn met onze rechten, die, zoals duidelijk mag zijn, gecontroleerd worden door anderen waar wij onze macht aan hebben gegeven. Onthoud dit: zodra jij jouw macht weggeeft, geef je alles weg. Alles. We hebben allemaal, zonder uitzondering, een kosmisch mandaat en dat manifesteert zich in de tastbare werkelijkheid als plicht/functie of roeping. Als je die dus weggeeft, denk daarbij aan politiek als sociaal controle stelsel, dan ben je dus overgeleverd aan de wolven. 

 Ook zie je op de tekening een kleinere versie van jezelf die boven je hoofd zweeft om het zo maar te zeggen. Dat is je spirit, je hogere zelf/bewustzijn, of divine presence  met twee verschillende vleugels. Eentje die lijkt op een duiveltje en de ander op die van een engeltje. Dat hebben we allemaal zonder dat we het zien. Links zie je op de tekening een hart in dezelfde kleuren met een plus en een min symboliek erbij. Onze daden en gedachten beïnvloeden ons welzijn en dat die van anderen.  Je weet zelf hoe pijn voelt en dat komt dus hier vandaan. Verkeerde voeding zou je het kunnen noemen. Waar je vanuit kunt gaan is dat onze stemming, net als al het andere op aarde, ook onderhevig is aan deze 6 energie pilaren van het universum. Het creëert onze stemming, individueel en als collectief. Het maakt of breekt je dag, soms levens achter elkaar.

Jij staat bovenaan en alle andere incarnaties zijn dus nodig geweest om jou hier nu dit te laten lezen. Deze mensen hadden net als jij een missie, die naar gelang hun levensloop de voltooing van hun leven op dat moment bepaald heeft. Vele zijn mislukt, in die zin dat in deze grote hoeveelheid mensen veel verdriet, frustratie, pijn en dus inhoud zit die zich verstopt heeft in het kamertje waar het licht niet brand.

De volgende afbeelding is die van jou en al je voorouders, je familie lijn. Verbaast zijn de meesten als ze erachter komen dat er duizenden mensen aan hun vooraf zijn gegaan om jou, nu dit leven te laten hebben. Ook is het belangrijk om te weten dat je als mens drie verschillende vormen van relaties aan kunt gaan in de dimensie waarin we zitten. Biologisch/genetisch (mama,papa,oom,tante, zus etc) Ancestral( al de relaties uit je vorige levens en de relaties die je toen had) en Kosmisch (relaties uit andere delen van ons universum). Je hebt dus al meerdere keren geleefd en bent ook al veel vaker dan je denkt hier op aarde gestorven en weer geboren. Al die keren dat dat gebeurde kwam je met een voorstel wat de inhoud betreft van wat jij,jouw hogere ziel, dat kleinere poppetje zich eigen wou maken, de lessen die jij jezelf hebt voorgenomen te leren om zo verder te komen op jouw spirituele pad. Onthou, je bent een spiritueel wezen die een menselijke ervaring ondergaat.. Naarmate je succesvolle levens afsluit ga je dus voldoendes halen in de lessen die jij moest leren  en zo kom je uiteindelijk bij het punt waarin hele oude incarnaties zich bevinden. Weten dat je niet meer terug op aarde komt, of dat je een reële kans hebt om je mandaat te voltooien. Maar voordat het zover komt zul je meer moeten begrijpen van de donkere kant, the dark side of de schaduwkant van je hogere zelf. Zeker in de tijd waarin we leven is het maar wat gemakkelijk om veel goed gedaan werk in een oogwenk te verliezen, soms kun je zaken die levens hebben geduurd weer ongedaan maken door niet goed op jezelf te letten. Daarom is de connectie die jij met je hogere, eeuwige aanwezigheid kunt hebben van essentieel belang. Ga je die uit de weg om door klakkeloos naar anderen te luisteren en om ze te volgen, hoe goed de bedoelingen van anderen ook zijn, je weet vaak niet wat de hogere aanwezigheid van die ander voor plan heeft. Jij let alleen maar op de manifestatie voor je, dat poppetje in het midden, maar geloof me, boven worden de zaken beklonken en beslecht, dat gaat al duizenden jaren zo en dat zal , totdat je weet wie jij bent, ook zo blijven. Ik wil even wat voorbeelden geven, het gaat tenslotte om jou en je omgeving in tijden van Covid-19. Hier zijn een aantal energievormen en sociale controle systemen die van invloed zijn, het zijn voorbeelden en hoe deze zich ten opzichte van jouw hogere bewustzijn verhouden, wat ze dus met jou kunnen doen. Onthoud, vrije wil, de keuze iets wel of niet mee te nemen op reis is altijd van jou. De invloed is voor iedereen anders want niet iedereen heeft hetzelfde diploma cijfer gescoord gedurende alle levens die al voltooid achter ons liggen. Kijk wat resoneert, en laat de rest lekker liggen.

Medea, de Griekse Godin van de Illusie

Media

Medea staat te boek als de Griekse godin van de illusie. Al meer dan duizend jaar. Voor doorgewinterde zielen is dit genoeg informatie, maar belangrijk is om te weten dat zelfs de meest geleerde mensen ook deel uitmaken van het huidige bedrog. De media, de illusie is dus al eeuwen  aan de gang om jou, ons en allen die ons voorgingen van het spoor te brengen wat onze eeuwige aanwezigheid nou juist uitgezet had om te doen of te behalen. Hierin ligt frustratie, pijn, verdriet en veel, heel veel leugens. Haal daar het beeld bij van al je voorvaderen en begrijp wellicht dat vele malen voor jou, andere mensen niet hebben kunnen halen wat ze voor ogen hadden. Het wordt niet voor niks de vijfde macht genoemd. Dit draagt bij aan de inhoud van je donkere kant. Je gaat levenslang niet door naar af en gaat gelijk naar de gevangenis zonder te betalen. Wat de media je laat zien is niks anders dan een productie om jou en anderen ergens in te doen geloven, of om veel aan te denken, wat in kosmische zin totaal geen toegevoegde waarde vertegenwoordigd om jou je mandaat te laten halen. Duidelijker kan ik het niet zeggen. Bekende sterren of mensen zijn slechts een middel om jou te doen geloven dat je minder bent of niet in staat bent om dat te bereiken wat zij wel hebben. Je zult versteld staan als ik je zeg dat niemand beroemd of bekend wordt zonder daar, denk aan het poppetje aan de bovenkant met het vleugeltje van de duivel, daar een ancestrale prijs voor te betalen. Vaak tot onwetendheid van deze sterren zelf. Media produceert dus een illusie en hoe meer jij daarvan laat afhangen, hoe verder je raakt van jou voorgenomen doel. Denk bijvoorbeeld aan de mensen die politiek bedrijven. Zonder uitzondering geboren en getogen om dit te doen. Of ze hun ziel aan de duivel hebben verkocht weet ik niet, maar wat ik wel zeker weet is dat de lijst aan de linkerkant (daden en gedachten) die hun hart gevuld heeft meer naar de eeuwige duisternis leidt dan volle levensvreugde. Media is ook in staat om grote groepen mensen te controleren, dat moet je na 2020 wel duidelijk zijn geworden, zo niet dan hoop ik dat je dat spoedig kunt afvinken en verder kunt gaan. Het nieuws, de pers en journalisten hebben er ieder voor zich voor gekozen om binnen de invloed van de 6 energie pilaren de weg van de minste weerstand te kiezen. Daar zal spoedig een wereldwijde uitleg over komen waardoor ik dat hier en nu dus niet doe. Wat wel heel erg nuttig is om te leren begrijpen, is wetende nu dat we zijn gekomen om iets te leren, dat de Media er dus is, als je bewust geworden bent, om je te helpen herinneren aan wat je niet meer wilt of nodig hebt om een vol en gelukkig leven te hebben. Ook daar deinst dat poppetje bovenin niet voor terug, je mag het gerust wat meer zijn gang laten gaan. Denk hierbij aan intuïtie en gevoel omtrent dingen die jouw fysieke manifestatie meemaakt.

Entitlements of verleende rechten zijn het grootste probleem voor de mensheid. Het heeft over een lange periode de mensheid verdeeld. Klasse justitie, ongelijkheid en armoede zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.

Masters en Entitlements

Ik ben, jij bent, zij zijn, wij zijn en de wereld is. Duidelijker is het niet te verwoorden, jammer is dus ook dat er veel, heel veel mensen in hun 3D jasje, dat poppetje in het midden denken, en vaak overtuigd zijn van, een superioriteit ten opzichte van anderen. Dit omdat ze een hogere opleiding hebben genoten of uit een bevoorrechte situatie zijn geboren en meer middelen tot hun beschikking hadden om de ladder van succes te beklimmen. Wat succes is laat ik nu in het midden, dat is voor iedereen anders. Alles wat betiteld word met Master, masters degree, master workshop, master conference is net als wat de media je voorschoteld een illusie. De mensheid staat in zijn luiers als collectief, ook dat mag duidelijk zijn na 2020 en degene die zichzelf als master naar voren durft te zetten is in mijn ogen daarvoor de minst gekwalificeerde. Niemand is superieur aan een ander. De 6 energie pilaren van het universum tellen voor ons allemaal. Je zou dus kunnen bedenken dat een mens die zich profileert als Master en jou in een weekend een diploma kan laten halen op hoog niveau misschien in onvrede leeft met dat poppetje aan de bovenkant. Het doet wat het wordt opgedragen vanuit het perspectief wat dat poppetje te bieden heeft voor de lagere manifesterende mens. Gelukkig zijn er ook heel veel mensen bij wie dit wel goed in verhouding staat. Deze zijn vaak schuw ten opzichte van anderen en behoeven geen groot licht. Entitlements zijn het allergrootste probleem voor de mensheid, en net als media heeft het hele generaties doen geloven dat iets, geschiedenis, wetenschap; kortom welke kunde dan ook alleen op een bepaalde manier beoefend kan worden en dus een gewenst resultaat kan opleveren. Weer mis zou ik zeggen. De foto hierbij geplaatst zou voldoende moeten zijn om dat teniet te doen. Er is echter ons aller Ego wat dat, leven na leven, helpt te verstoren en om ons allen de werkelijkheid van ons bestaan te beseffen. Ook dit creëert, bewust of onbewust en leven na leven inhoud die uiteindelijk terecht komt in het zaaltje waar het licht niet brandt. Want door deze afleiding heb je weer een leven verspeelt aan iets anders dan jou eigen hogere goed. De donkere schaduw kant van ons collectief bestaan is een groot monster geworden wat niemand liever onder ogen komt. 

Als je naar het licht gaat zonder de duisternis zul je altijd afhankelijk zijn wat anderen je laten geloven wat voor jou waar is of moet zijn. Je zult verloren zijn als een vlieger in een storm, soms vele levens achter elkaar.

 Al het licht zit in de duisternis, de nalatenschap van al jouw voorgaande verschijningen op onze aarde of in ons universum. De niet behaalde diploma’s, de verkwanseling van aangeboren talenten ten opzichte en behoevend van masters degrees en universal entitlements. Als laatste hierover wil ik het wereldwijde sociale opleidingssysteem aanhalen, dat is er niet voor niks en is er om wederom ons allemaal als collectief vooral niet in aanraking te laten komen met wat dat poppetje met die twee vleugels voor ons in petto heeft. Alles wat je nodig hebt in het leven wat je nu hebt weet je al. Je hoeft er alleen aan herinnerd te worden, maar wat gebeurt er? We worden van kinds af aan geprogrammeerd en beloond om te onthouden. Ook dit draagt bij dat leven na leven, de donkere kant gevoed wordt met frustratie, verdriet, onvermogen, onkunde, en slaafsheid ten opzichte van andere mensen waarvan we denken dat ze beter zijn omdat ze een gouden lepel in hun mond hebben. Verzin het maar.

Verslaving komt voort uit onverwerkt trauma dat vaak al generaties lang de boventoon voert in de levens van diegene die onderhevig zijn aan deze familie gerelateerde ziektes.

Verslaving en ziektes 

Hierin liggen veel verloren levens. Veel van de poppetjes in het midden, de manifestatie van je eeuwige aanwezigheid gaan verloren door verslaving en ziektes. Dit is ook het grootste gedeelte van ons hogere bewustzijn wat in het donker leeft want het heeft te maken met hoe we omgaan met de zes energie pilaren ten opzichte van onze fysieke gesteldheid, ons zijn.. Wederom, de lijst aan de linkerkant ( acties en gedachten) die je naar eigen gelang en behoefte, je vrije wil, over al je levens zelf mag invullen is afhankelijk van je gedrag of reactie op de wereld aan de buitenkant. Als je over meerdere levens geen respect toont aan je hogere zelf, dan krijg je de som daarvan keer op keer gepresenteerd totdat je begrijpt dat hoe meer je jezelf eert hoe beter je er voor komt te staan ten opzichte van je vooropgestelde missie. Tel hierbij het tweede beeld van al je voorvaderen en of vorige levens en wellicht dat je dan een voorstelling kunt maken van de ruimte waar het lampje al meerdere generaties niet brand. Al het licht zit in de duisternis en verschuilt zich zeker niet in een boek, geloof of drang om samen in verbinding naar het licht te bewegen. Stel je voor, een voetbalstadion gevuld met mensen en opeens gaat het licht uit, ken je alle hogere manifestaties van alle mensen? Weet je wat alle poppetjes met het duivelse en angelische vleugeltje voor ogen hebben met de vleselijke manifestatie die ons mens maken? Moeilijk lijkt me, ik ben daarom dan ook terughoudend naar verbinding maken in liefde sinds het grootste deel van dat gevulde stadion niet weet wat liefde inhoudt, laat staan wat de doelstelling is van al die andere hogere verschijningen waarvan de meesten het bestaan niet eens weten. Een riskante onderneming. Verslaving is niet iets wat ons met de paplepel wordt ingegoten, maar hoe vaak krijgen we te horen of wordt ons gevraagd of iets al langer in de familie zit en waardoor we, als we de westerse medische wereld ( reguliere psychologie)mogen geloven voor wat het is, ons er maar bij moeten neerleggen om vervolgens aan een reeks medicijnen te gaan zitten lurken en slikken, die ons uiteindelijk verslaafd maken waardoor we dus weer een leven naast de prijs grijpen die ons hoger op de kosmische ladder had moeten brengen?

Gelukkig zijn is het resultaat van jou confrontatie met je schaduw kant welke je vele levens uit de weg bent gegaan of hebt ontlopen…

Het medische complex is een sociaal controlemiddel wat ons allemaal al eeuwen in de tang houd en waaruit het heel moeilijk ontsnappen is. De ziektes die we dus manifesteren staat gelijk aan de controle die we hebben over ons ego. Leuk of niet de verhouding tussen dat poppetje in het midden en die er boven hangt is van jezelf, geen enkele andere macht of persoon zou daar invloed over mogen uitoefenen. Maar wij, de mensheid, blijkt ervan overtuigd te zijn dat verbetering of genezing van buitenaf dient te komen. Ik hoef geen voorbeelden te noemen van hoe mensen juist nu zichzelf letterlijk kapot spuiten omdat de controle die ze zouden moeten hebben over hun hogere en eeuwige zelf compleet weg is, vervaagd. Dit is het verkwanselen van veel goed werk wat je in vorige levens hebt gedaan door nu een spuit te nemen waardoor jouw ziel wordt teruggezet in de kosmische wachtkamer. Dit is in kosmische relaties ook het doel van de Cabal of krachten die al eeuwen lang over de mensheid heersen. Klinkt fantastisch, science fiction maar het is wel waar. Geduld, een andere universele energie vorm, is bij de meeste mensen nihil te noemen. Iedereen schijnt de magische pil te zoeken waardoor al het vergaarde wat zich in de kamer zonder lampje bevindt opeens niet meer bestaat en waardoor we denken dat we klaar zijn en op naar het volgende treedje kunnen in onze kosmische bewustwording. Dat is gewoon niet waar. Het is heel hard werken over een hele lange periode om alle reïncarnatie cyclussen te voltooien. Dit is ook moeilijk en vergt een enorme discipline die niet wordt beloond. Het enige wat je ermee bereikt is dat dat poppetje aan de bovenkant zijn bucketlist uiteindelijk in de prullenbak kan gooien. Je bent klaar, je hebt alles geleerd wat je moest leren en alles onthouden wat je voordat je geboren werd al met je zelf had afgesproken nooit meer te vergeten. Je bent jouw ervaring als mens te boven gekomen, en als beloning wordt alle pijn, frustratie, verlies in liefde, noem het maar op, alles wat jou eeuwige ziel binnen de drie relatie vormen kan ondergaan beloond met de wijsheid van al jouw voorvaderen en incarnaties. Je komt dus aan de tafel te zitten van jou ouderen. Dat is de beloning. Dit zijn de zielen die anderen zouden moeten leiden, helpen, doceren, maar wederom is dat in de huidige wereld erg moeilijk omdat mensen nu eenmaal prat gaan op entitlements. Dat diplomaatje, de masters degree in wetenschap, geneeskunde noem het maar op. Terwijl in volle waarheid het alleen een beloning is voor  poppetje in het midden waardoor die de verbinding met zijn hogere zelf laat voor wat het is  en vol genot deelneemt aan wat we allemaal leren te begrijpen als de matrix of het controlesysteem waarin ook verslaving en ziektes zich manifesteren. Jou reis op aarde in deze speelronde is voorbij en je zult dus geconfronteerd worden met dezelfde lessen in een volgend bezoek aan deze waarachtig mooie plek, onze aarde. Je bent vergeten dat je was gekomen om herinnerd te worden aan wie je werkelijk bent, en in plaats daarvan heb je een valse diploma in ontvangst genomen en hebt daarnaar gehandeld. Wees gerust, ook dat is goed. Het is de les om niet te vallen voor een certificaat wat het poppetje in het midden genoegzaam dient, maar juist het poppetje wat er boven hangt een les van de lijst te laten strepen. Iedereen manifesteert zich in het midden, maar boven worden de deals gesloten.

Degene die door de famile wordt bestempeld als het zwarte schaap is wel de enige die er door zijn of haar keuzes aan bijdraagd dat de gehele familie, alle voorgaande en komende incarnaties een beter leven zullen hebben.

Familie

Degene die los weten te breken van de familiestructuur, de oeverloze en generationele herhalingen van voorgaande levens, tradities of familie gewoontes zijn uiteindelijk degene die het leven voor alle leden in hun huidige en toekomstige incarnaties zullen verbeteren. Het zwarte schaap is door de matrix vindingrijk in stelling gebracht om de meesten daarvan juist te weerhouden. Het doorbreken van verslavingen, ziektes en familie beroepen zorgt er voor dat de familielijn, de bloedlijn sterker wordt. Hierin geloven weinig mensen totdat ze er achter komen wie hun kinderen eigenlijk zijn en wat ze, nadat ze eenmaal zijn geboren meebrengen van hun vorige levens in diezelfde lijn. Veel mensen nemen gelijkenissen in levensloop, uiterlijk of aangeboren talenten veel te vaak voor lief. Nogmaals, het werken aan je schaduwkant is niet alleen goed voor degene die het werk verricht, in veel opzichten is het meer dan een opoffering ten opzichte van de anderen leden van de clan of familie. Familieconstellaties kunnen hierin een duidelijk beeld scheppen maar worden te vaak ontweken omdat weinig mensen zich wagen aan het keiharde werk om hun incarnatie proces in deze dimensie tot een goed einde te brengen. Vaak wordt gekozen voor de weg van de minste weerstand, de wachtrij bij makkelijk in plaats van moeilijk. Hierover zijn de registers erg duidelijk als je die eenmaal met een objectief standpunt, en het best in samenhang met andere leden van jouw clan kunt bekijken. Daar is enorm veel moed voor nodig, en daarom zijn de zwarte schapen vaak alleen. Totdat bij de anderen het muntje valt en zo alles in het leven gemakkelijker en draagzamer wordt. Acceptatie is echt de manier waarop wij als mensen onze toegang naar een hoger bewustzijn betalen.

Ik ben, jij bent, zij zijn, wij zijn, jullie zijn en de wereld is.

Smaakt dit artikel naar meer? Wil je verder leren over de 6 energie pilaren en hoe jij de overhand in deze kunt krijgen? Hoe je een beter besef krijgt van de zinvolle en zinloze energie vormen die je dagelijks om je heen hebt? Hoe je jezelf en je naasten veel beter in je huidige leven kunt laten plaats nemen? Welke gedachten en akties ertoe bijdragen dat je sneller resultaat voelt en daardoor het vertrouwen in jezelf en anderen kunt waarnemen?

Je kunt via rubenmiller@369akashic.com contact met me opnemen. Voel je je geroepen mij te steunen zodat ik iedere week een artikel over deze materie kan publiceren en je mee kan nemen zodat je uiteindelijk zelf jou eigen Akashic Register kunt raadplegen? Je kunt via onderstaande informatie een bijdrage leveren. Het is een investering in jezelf.

Donaties per bank:

BunQ – NL2BUNQ2044369524 – BIC BUNQNL2A t.a.v K5-agency/Ruben Uitvlugt

Of per PAYPAL: PayPal.me/369akashic of rubenmiller@369akashic.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.