To the beat of the drum.

Het is wellicht tijd om een balans op te maken, ik ben in ieder geval klaar met veel wat me heeft geholpen te herrineren de laatste tijd. Mensen, te veel mensen blijven maar door drammen dat anderen wakker moeten worden want anders…

Ik heb het al vaker geschreven en dit is de laatste keer dat ik erover wil schrijven. Als je als eerste wakker wordt, ga je dan alle anderen ook wakker maken? Nee, dat doe je niet want dat is respectloos. Het behoeft toestemming dat te doen, ook in de tijd waarin we nu leven. Als iemand verder slaapt is dat ook een keus binnen het proces wat hij of zij zichzelf heeft voorgenomen te beleven. Juist nu eigenlijk is het van fundamenteel belang de waarden van anderen te respecteren,  respect derhalve is een Universele energie en kun je voeden zoals jij denkt dat dat goed is. Hierin maken vele zich onnodig zorgen over de staat van anderen, als iedereen wakker zou zijn zou dat een enorme onevenwichtigheid in de huidige samenleving veroorzaken. Er zit nu eenmaal veel rommel in het licht. Ook is het zo dat niet iedereen “nodig” is. Wat ik hiermee bedoel is dat de mate waarin het proces vordert die is die onze aarde al heel lang geleden heeft uitgezocht. Niets is wat het op dit moment lijkt.

Natuurlijk heb ik de demonstraties op het Museumplein gezien. De Veteranen en zorgverleners hebben laten zien waar het om gaat. Ik ben van mening dat de mensen waarvoor zij stonden hadden moeten blijven zitten. Dat de politie is wat het op dit moment is heeft ook een rede, zoals alles wat er gebeurd is het aanwezig in onze realiteit om ons te helpen herrineren. Het is niet de eerste keer dat hele bevolkingsgroepen in het nauw gedreven worden. We kennen het allemaal uit vele voorgaande levens en toch laten we het weer gebeuren. Dat hebben we, geloof het of niet, met elkaar afgesproken voordat we in fases terug zijn gekomen op aarde om deze eeuwenoude kettingen voor eens en voor altijd achter ons te laten. Er moet een einde in zicht komen en dat is er.

“We zijn er niet allemaal,  alleen de overledene zijn er niet”

De rede dat ik dit op schrijf zijn de frequenties van de drums die in een cirkel op het Museumplein klinken. Hierin ligt het antwoord op alle mogelijke “dingen” die mensen nu nog kunnen doen. Toon eer en respect aan je hogere bewustzijn, je eeuwige manifestatie. Hoe denk je anders dat de klanken van gebonden koeiehuiden ancestraal zijn? Dat als je ze hoort je een gevoel overkomt wat niet alleen verbindt maar ook kracht verdeeld en in vervlogen tijden zelfs angst in boezemde? We zijn nu eenmaal een kosmisch ras en hebben allemaal de gave om zowel biologische genetische,  ancestrale en kosmische relaties aan te gaan. Dat brengt het mens zijn onder andere met zich mee. Dat er veel te veel mensen bezig zijn met andere dingen die niet bijdragen aan het verzorgen hiervan ( het wordt hoog tijd dat mensen leren wat hun verantwoordelijkheid is als ras) is op dit moment nodig om te zien wat er allemaal gebeurdt is, en hoe we met zijn allen leven na leven er opnieuw weer zijn ingestonken. Dit heeft met andere rassen te maken die ons koste wat kost als energiebron willen behouden. De meest geconsumeerde energie is menselijk, en dat is al eeuwenlang zo. Gelukkig komen we daar, of worden daaraan herrinerd, door de fantastische show die voor onze ogen gespeeld wordt.

We komen los van onze meesters, maar wie of wat krijgen we ervoor in de plaats?

Hierover is het laatste woord nog niet op papier gezet, de meningen lopen daarover nogal uiteen. Ook dat is nodig. Terwijl de drums hun inwerking op me doen kan ik niet anders dan lachen, het is herkenning. Dat krijg je nu eenmaal als je vertaler bent van het Akashic Register. Een register waar iedereen aan toevoegt, bewust of onbewust schrijven we de volgende aflevering van ons eigen voortbestaan. Vele kijken niet meer op van een Mark Rutte 2.0, of weer een clone die de trappen van een vliegtuig niet op kan lopen. De tijd van robots is niet alleen een feit, het zal er onherroepelijk aan bijdragen dat de mensheid zijn plek zal vinden, en niet alleen dat, het is tijd. Tijd om de gevallenen te helpen, de zieken te verzorgen en de geliefden te beminnen. Want liefde maken wij, mensen tot een Universele taal. De dag dat we deze taal eigen worden en begrijpen dat we die delen met anderen is de dag dat alle drums voor altijd bespeeld zullen worden uit vreugde.

Ik heb een afspraak na te komen in Nederland, ik heb jullie lief. Ik zie jullie.

R

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.